Dátum

Segíts kriptóval!
festmény grafika

Biztos előfordult már veled is, hogy valamire azt mondtad: hello, hát ezt én is meg tudom csinálni, miért ne tenném? Tudod, kerékcsere, pizzasütés, csöpögő vízcsap. Velem elég gyakran megesik.

A minap szemet vetettem egy kortárs festő képére, és az lett a vége, hogy egyik délután nekiálltam festeni. Van, hogy kell az énidő. Elárulom Neked, a képnek meg is volt a helye, és igaz, hogy nem is hasonlít az inspirálóra, de megszerettem, és arra gondoltam,  hogy pont ezért elárverezem, és a befolyt összeget a Csodalámpa  Alapítványnak adományozom, akik beteg gyermekek álmainak teljesülésén segítenek. Függően a befolyt összegtől és kiválasztott ügytől, az adományt én is kiegészítem. 

Az árverést hivatalosan a B-Day 5.0 Konferencián fogom bejelenteni, ahol én is előadok 2022.02.22-én délelőtt, az árverést a BDAY 5.0 konferencián zárom le 14 órakor, ahol a kép megtekinthető és átvehető is lesz egyben. Az átvétel helyszínéről másképp is megállapodhatunk.

A Blogpost alján most nyitva hagyom a kommentszekciót, ahol licitálhatsz kriptóban a festményre, annak fizikai valójára. Nem, ez nem NFT, de kérésre még talán az is készülhet belőle. 

A licithez kérlek, hogy add meg az Inlock @aliasod, hogy fel tudjam venni veled a kapcsolatot! Az Inlock alias az Inlock platform regisztrált ügyfelei számára könnyíti meg a belső átutalásokat.  

A beérkezett licitek közül a legmagasabb ajánlatot tevő vásárolhatja meg a festményt. A licitálóval felveszem a kapcsolatot az Inlock Aliasa alapján. Mivel előfordulhat, hogy a licittevő visszalép, (remélem erre nem kerül sor) vagy az azonos összeget ajánlót vagy az az alattit fogom felkeresni.  

Az alapítványi befizetésről az igazolást itt is közzé fogom tenni. Ha sikerül egy álmot önállóan megvalósítanunk, akkor pedig a sikertörténetről is. 

A Csodalámpa Alapítvány már bizonyított az elmúlt évtizedekben, így ott minden bizonnyal jó helyre kerül az adomány.

Plusz ráadás: a festményhez vigaszként, mivel nincs kerete – és mint tudjuk, gyakran a keret miatt veszik csak – adok egy arany Inlock Badget is ajándékba. 

A kép adatai: akril-arany-vászon, 58×58 cm

Licitre fel!

Frissítés!

A kép végül 501 dollár értékű USDT kriptoeszközért talált gazdára és a Bday 5 VIP vacsorán el is jutott új tulajdonosához.

Az a döntés született, hogy nem csak a legmagasabb licitet és a saját hozzájárulásomat juttatjuk el az alapítvány részére, hanem lehetőséget adunk másoknak is, hogy csatlakozzanak. Többen is bekapcsolódtak idáig az akcióba, és büszkén mondhatom, hogy már 1500 dollárnál járunk! 

Ha szeretnétek Ti is segíteni és adományozni, megtehetitek. Már tudtok direktben utalni a @csodalampa és a @magiclamp aliasokra az Inlockon belül közvetlenül az alapítvány számlájára.

Ha megvan a kívánság teljesítés frissítem a cikket! De remélhetőleg nem is állunk meg egy kívánságnál!

Már 2000 dollárnál tartunk!

9 válasz

  1. Köszönöm a liciteket! Ezennel lezárom a licitet és felveszem a kapcsolatot a két legmagasabb licitet ajánlóval.
    @Viki (Kazár Viktória)

Hozzászólások lezárva.